Välkommen till Getingtorget

En kreativ mötesplats för alla Häckens supportrar. Tillsammans skapar vi ett gulsvart torg.

getingtorget-wieselgrensplatsen
Vårt gulsvarta torg

Getingtorget

Om oss

Getingtorget är en ideell förening och ett initiativ startat januari 2023, av aktiva supportrar till BK Häcken och syftar till att skapa en kreativ mötes- och samlingsplats för alla gulsvarta Häckensupportrar, med utgångspunkt från Wieselgrensplatsen.

I lokalen planeras aktiviteter som korvgrillning på matchdagar, flaggverkstad, workshops, intervjuer, merchförsäljning men också vanligt soffhäng på matchdagar. Engagera dig och se våra planerade evenemang nedan!

Vi håller till på Wieselgrensplatsen 11. Varmt välkommen!

Våra stadgar hittar du här

vi kämpar för

värdegrund - vi vill...

Supporterskap

…utveckla ett positivt, inkluderande och kreativt supporterskap relaterat till BK Häcken.

Fotbollen

…bidra till att utveckla fotbollen i stort samt bidra till god fysisk och psykisk hälsa.

Samhället

…bidra till att utveckla det samhälleliga närområdet genom att bidra till positiv social och kulturell utveckling.

Våra aktiviteter

Aktivitetsschema för Getingtorget

Här hittar du vårt senaste aktivitetsschema som vi lägger upp per månad. Utöver evenemangen nedan, så har vi även öppet ett par timmar på matchdagar.
Se instagram för löpande information om våra öppettider.
Maj

Torsdagen den 9:e maj (Kristi himmelsfärdsdag)

Häckens historia - Samtal med Åke Nilsson

Den 9 maj bjuder vi in alla häckenvänner till att få en historisk genomgång av Bollklubben, med självaste Häckenlegendaren Åke Nilsson. Kaffe och kaka finns - vi startar kl 16.00.

Lördagen den 11:e maj

Loppis på Getingtorget (11-15)

Getingtorget anordnar en loppis tillsammans med Lindra Second hand för alla Häckens vänner. Ta med det du vill sälja och sälj själv eller via Getingtorget.

Söndagen den 12:e maj

Öppet hus - Kalmar hemma

Välkomna in på en kaffe, handla lite merch, spela Fifa och ladda upp med lite musik och gött häng innan premiären!

Torsdagen den 16:e maj

Getingtorgets Stickcafé!

3:e torsdagen i månaden. Alla som tycker om eller är sugna på att prova på stickning, virkning och broderi är varmt välkomna på Stickcafé. På torget möts ni av gulsvarta vänner som gärna utbyter idéer och visar hur man kommer igång. Material för att prova-på kommer finnas på plats!

Måndagen den 20:e maj

Torggrillning Malmö FF hemma

Torggrillning med spännande tema! Vårt matutskott kommer servera Hisingens bästa käk, rätt på Wieselgrensplatsen. Som vanligt kan du alltid komma in och köpa merch!

Lördagen den 25:e maj

Getingdagen med derbyuppladdning

Torggrillning, DJ-set och graf! Kom och ladda upp på torget innan vi tar oss in till fastlandet och derby mot Gais.

Superscript

Engagera dig i våra utskott

Getingtorget är byggt på ideellt engagemang i olika utskott. Det är i dessa utskott som du hittar kärnan i vår verksamhet. Här nedan hittar du mer information om våra åtta olika utskott.

Du behöver inte vara expert på något - vi ser hellre att du ska vara nyfiken på att testa nya saker! Fyll i formuläret längre ner på sidan och börja engagera dig 😃

I vårt merchandiseutskott skapar och köper vi in vår egna merch såsom t-shirts, hoodies, halsdukar och mycket annat - som vi sedan säljer i Getingtorget.

I vårt tifoutskott hjälps vi åt att organisera te.x flaggverkstad i lokalen där vi skapar banderoller, flaggor, tvåpinnsflaggor och annat tifomaterial för att färga våra läktare.

Matutskottet har hand om att planera, köpa in och sälja tillagad mat vid exempelvis matchdagar - ett utskott som kommer testas över tid.

Delta i lokalens utseende och utformning - både inne som ute. Lokalutskottet ser helhetsbilden av lokalen vid olika evenemangstillfällen.

Vårt utskott för socialt engagemang har som syfte att organisera aktörer som kan bidra till att utveckla en positiv samhällelig och kulturell närmiljö.

I utskottet för sportsligt engagemang hittar vi aktörer som kan bidra till att utveckla en positiv fysisk och psykisk närmiljö. 

Sponsorutskottet syftar till att organisera aktörer som kan bidra till att utveckla Getingtorgets verksamhet i stort, samt fånga upp engagemang som inte är omedelbart applicerbart på den genomförande verksamheten.

Marknadsutskottet producerar te.x design och textinnehåll för respektive utskott och jobbar med att synliggöra aktiviteterna kring föreningen via sociala kanaler samt webbplats. Koordinerar även aktivitetsschemat för lokalen med de andra utskotten inför varje månad.

LIVERADIo

Häckenradio - av Getingtorget

Live med supportrar och spelare

Häckenradio sänds live på Getingtorget under matchdagar och med eftersändningar på Spotify. Vi intervjuar även spelare i anslutningar till matcher och andra Häckenvänner som te.x sitter på Whoopsi och laddar upp. Matnyttigt, kreativt och levande innehåll kring och i vår supporterkultur!

Häckenradio med Berg och Skander.

Framtidens torg

Var med och påverka!

medlem 2024

Som medlem i Getingtorget får alla medlemmar förtur på exklusiva släpp och arrangemang som vi anordnar i lokalen. Alla medlemmar får även fri tillgång till våra föreläsningar, flaggverkstäder och andra evenemang. Som medlem får du även förtur på biljettsläpp till utvalda matcher innan det allmänna släppet. 

Detta ingår:

  • Förtur på exklusiva släpp och arrangemang

  • Fri tillgång till våra föreläsningar, flaggverkstäder och annat

  • Förtur på biljettsläpp till utvalda matcher

  • Rabatterat pris på mat

Bli medlem och var med och påverka aktiviteterna i lokalen!

Så här gör du:

Swish 100 SEK till 123 643 92 69 och ange din e-post som meddelande.

Eller

Bankgiro: 100 SEK till 5975-4101 och ange din e-post som meddelande.

Vi återkommer inom kort med nyheter och aktiviteter.

getingtorget

Kom i kontakt med oss

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan.
Namn E-post Meddelande Skicka in